Hvordan aktiverer jeg Google Discover?

Som du kanskje allerede er klar over, lever vi alle i dag i en verden hvor alt går ved hjelp av teknologi og internett. Disse to elementene gjør ting enklere for oss ved å gi brukerne et stort antall verktøy og tjenester. Selv om det er mange tilgjengelige applikasjoner, bør du velge Google før noen andre.

Det er fordi dette programmet er et av de beste og mest nyttige. Det er en søkemotor som du kan bruke til å søke opp informasjon, registrere merkevaren din på nettet, lære mer om ulike emner, holde deg oppdatert på aktuelle hendelser osv. Som et resultat bør du huske på å lære mer om hvordan dette plattformen og dens funksjoner fungerer med bistand fra Google støtte team så snart som mulig.

En annen grunn til at du bør velge denne applikasjonen er at den har et førsteklasses sikkerhets system for å beskytte informasjonen din deretter. Alle disse faktorene vil gjøre det praktisk for deg å oppnå de mest passende resultatene uten problemer.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp en pålitelig søkemotor som Google på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Men er det en god nok grunn for deg til å gi opp? Nei. Det er fordi Google tekniske støtte team raskt kan lette bekymringene dine. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem når du har tid.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å aktivere Google Discover. La oss nå ta en detaljert titt på dem for en bedre forståelse:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Google-programvaren på den valgte enheten
  2. Når hovedvinduet åpnes, trykker du på profilbildeikonet øverst til høyre på skjermen
  3. Et popup-vindu vises foran deg, velg Innstillinger-knappen
  4. En ny liste over alternativer vil bli gitt til deg, trykk på Generelt-fanen
  5. Flytt glidebryteren ved siden av Discover på den nye siden til høyre for å aktivere funksjonen

Ring Google støtte Norge nummer hvis du har noen spørsmål angående denne applikasjonen.